Een goede financiële administratie levert belangrijke informatie over het functioneren van je onderneming. Door deze informatie kun jij als ondernemer op het juiste moment de juiste beslissingen nemen, zodat je onderneming succesvol wordt en succesvol blijft.

Wij hebben de kennis, de werkwijze en de software voor een optimale samenwerking, zodat jij als ondernemer zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan je administratie maar wel altijd weet hoe je bedrijf ervoor staat.

Jij zorgt ervoor dat alle verkoop- en inkoopfacturen digitaal beschikbaar zijn, alle bankmutaties per maand als bestand beschikbaar zijn en upload deze op een veilige en gemakkelijke manier naar een online omgeving. De bestanden worden versleuteld opgeslagen op servers die in Nederland staan, waardoor jouw bestanden ook van jou blijven

Wij zorgen ervoor dat alles vanaf de online omgeving wordt ingelezen in de administratie en vervolgens wordt gecontroleerd en verwerkt.

Op deze manier is je administratie ook een digitaal archief, waar veel documenten zijn opgeslagen.

Verder zorgen wij ervoor dat

  • de periodieke aangiftes Omzetbelasting op tijd worden ingediend
  • je per maand of per kwartaal de tussentijdse cijfers krijgt in een rapport
  • aan het einde van het boekjaar de jaarrekening wordt opgemaakt en besproken
  • de aangiftes Inkomsten- en / of Vennootschapsbelasting worden opgemaakt en ingediend.

Voor alle werkzaamheden hanteren wij vaste tarieven per boekjaar, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent en nooit achteraf voor nare verrassingen komt te staan.